Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
72 berichten.
Ruud schreef op 16 september 2018 om 16:03
Dames 1 – JRC. 46-41 Na 2 oefenwedstrijden met wisselend resultaat begon dan nu het echte werk. Ten opzichte van het vorig seizoen zijn er weer enkele wijzigingen in het team. Om verschillende redenen zijn Meike, Cato, Renee en Andrea gestopt. Jolijn is met zwangerschapsverlof. dat zijn 5 mutaties t.o.v. vorig seizoen. Van Dames 2 kwamen Floor en Ilse over. De basis was dus erg smal. Dan kregen we plots een meevaller dat Jonne ons tot Februari kan versterken. Zeer welkom. Wel bleek al snel dat we bij heel veel wedstrijden niet compleet zullen zijn. Zo ook gisteren. Floor was afwezig en met de blessuregevoelige Julie en Linda die wel op de weg terug is maar nog zeker niet het niveau heeft wat ze in haar mars heeft werd een pittige wedstrijd verwacht. JRC is nieuwkomer in onze klasse en was weinig over bekend. Heel jong enthousiast team. Wij starten prima en nemen al snel een 8-0 voorsprong. JRC pressed ver naar voren maar daar hebben we niet zoveel last van. Onze defense staat goed en JRC heeft moeite met scoren. Nicole loopt vervelend genoeg al snel tegen haar 2e fout aan en gaat naar de kant. We wisselen door en dan beginnen bij ons foutjes op te treden. Door het vele balverlies bij ons komt JRC aan gemakkelijke scores en van 8-0 wordt 16-13 eind 1e kwart. 2e kwart wordt ons beste kwart. We omzeilen de press en scoren dan ook nog in overtal sitiuaties. Van 16-13 wordt het na 3 minuten al 28-13. Time out JRC. In het vervolg van het 2e kwart gaat gelijk op. We houden een voorsprong van een punt of 14 en gaan de rust in met een goed gevoel. 34-20. Probleem bij ons zou wel de foutenlast kunnen worden dus moesten we creatief wisselen om niet tegelijk de speelsters in het veld te hebben met een foutenlast. Dat ging lange tijd goed totdat de scheidsrechters even een dwaling hadden. Stefanie kreeg onterecht haar 4e fout en snel daarna werd er voor een fout gefloten en werd deze ook Stefanie toegekend terwijl ze niet eens in de buurt van situatie was. Scheidsen draaien dit niet terug en Stefanie kon gaan zitten. JRC bleef geloof houden op een goed resultaat en puntje voor puntje kwamen ze dichterbij. Van de 14 punten voorsprong bij rust waren er na het 3e kwart nog 8 over. 44-36. 8 punten is niet veel en bij ons werd het steeds moeizamer in de aanval. Genoeg kansen maar afmaken en dan vooral het schot was ver onder de maat. We passen onzde defense aan en 4e kwart is van beide kanten niet best. Beide teams komen nauwelijks nog tot scoren. De buckets zitten dicht en van buiten wordt er slecht geschoten. Wij malen daar niet om. We trekken de 1e pot over de streep met 46-41 maar weten ook dat er nog veel werk aan de winkel is. Scores: Desley 10, Nicole 8, Stefanie 6, Jonne 6, Linda 5, Yara 5, Julie 4, Ilse 2.
Robert schreef op 10 september 2018 om 16:01
Ter info aan iedereen. Website is nog niet geheel klaar. Deze moet dus nog uitgebreid worden.