Wil jouw kind muzieklessen of theaterlessen volgen? Of wil jouw kind graag op voetbal, hockey, turnen, basketbal, judo of een andere sport? Heeft jouw kind een talent voor bv muziek en wil hij/zij zich hierin verder ontwikkelen? Maar is er te weinig geld om de kosten te kunnen betalen?

Het Roland de Kroonfonds is er (voor ouders van) kinderen en jongeren in de leeftijd tussen 4 en 30 jaar uit Bakel met een te laag inkomen of uitkering, en voor wie andere voorzieningen uitgeput zijn. Voor deze jeugd en jongeren kunnen ze bijdragen in de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde spullen zoals sportkleding, dansschoenen of bijvoorbeeld de huur van een instrument. Maar denk ook aan vervoerskosten als zij hiervoor buiten Bakel lessen moeten volgen.

Als basketbalclub hebben we al meerdere keren dankbaar gebruik gemaakt van de middelen uit dit Fonds. Zo hebben we een supermooie basketbalclinic georganiseerd o.l.v. Henk Pieterse en hebben we voor twee van onze jeugdteams gloednieuwe tenues. Bekijk de website www.rolanddekroonfonds.nl voor meer informatie. Via de site kun je ook meteen een aanvraag indienen.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *