Beste leden,

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op.Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Dit is een belangrijke doelstelling die NOC*NSF van harte ondersteunt.
Vanwege de door de autoriteiten voor Noord-Brabant aangegeven mogelijk ontwrichtende ernst van de situatie adviseert NOC*NSF haar leden om gevolg te geven aan de oproep van de veiligheidsregio’s om in Noord – Brabant alle evenementen – waaronder sportwedstrijden – af te gelasten. Dit advies geldt voor alle sportclubs in Noord-Brabant en zowel voor thuis- als uitwedstrijden.

De oproep tot deze forse beperking van de sociale contacten geldt vooralsnog tot en met maandag 16 maart 2020. Dit betekent dus dat alle wedstrijden voor komend weekend en de trainingen van a.s. donderdag en maandag niet door zullen gaan.

Ook de boekenbeurs zal hierdoor dit weekend niet plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,
Yellow Sox

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *